Centrum Serafim in Leusden

  Aan de Hamersveldseweg 28 in Leusden (bij Amersfoort) is het centrum van Serafim gevestigd in de voormalige bovenmeesterswoning, later een notariskantoor. U kunt hier leuke tweedehands spullen, curiosa, religieuze artikelen, boeken en kleding kopen.

  Ook kunt u tijdens openingstijden spullen en kleding brengen. Of u kunt een afspraak maken om uw goederen te laten ophalen.  Deze spullen worden  in het centrum uitgezocht voor onder andere de verkoop of  in dozen verpakt voor humanitaire hulp aan bijvoorbeeld Roemenië. De opbrengst uit de verkoop gebruiken wij om transporten te financieren.

  Henriëtte Meijer (medeoprichtster van de Stichting Serafim) is de spil van deze organisatie  en werkt hier samen met vele vrijwilligers. Er is veel te doen  maar gezelligheid staat voorop en er is altijd tijd voor een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom!

  Openingstijden

  Wat kunnen we gebruiken?

  Wilt u vrijwilliger worden?

  Wilt u ons steunen of donateur worden?

  PIANOLESSEN!
  Sinds de coronacrisis zijn de ruimtes van Serafim aan de Hamersveldseweg verder opgeknapt en geschikt gemaakt voor culturele activiteiten. Zo vangt Serafim per September 2020 aan met het geven van pianolessen in de ‘huiskamer’ aan beginnelingen jong en oud.

  Voor meer informatie neem contact met ons op.