PROGETTO CASA SERAFIM ITALIE

  In Italië,  in het dorp Oppeano (40 km vanaf Verona) is Casa Serafim gevestigd. Vanuit dit huis onderhoudt de Stichting Serafim contacten met de Caritas in de regio en zorgt zij voor kleding en voedsel voor de allerarmsten.

  Tevens onderhoudt Serafim van hieruit haar vriendschapsbanden met de paters van de Italiaanse congregatie Don Orione. Deze paters werken in 33 landen voor projecten waar mensen vaak onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven en werken. Serafim steunt een aantal van deze projecten. http://www.donorione.org/

  In Casa Serafim is een kapel gebouwd waar dagelijks gebeden wordt. Deze kapel wordt ook gebruikt voor  rouw-,  trouw- en familievieringen. Geestelijken uit de omgeving of van elders mogen deze kapel gebruiken voor de H. Eucharistie.

  Montalto

  In het bergdorp Montalto (nabij de Franse grens) is een kleine woning beschikbaar voor mensen die even tot rust willen komen. Ook vrijwilligers die zich inzetten voor Serafim mogen van deze locatie gebruik maken om van het mooie Italië te genieten.

  Montalto
  Zr Maurilia en H. Meijer, Italië
  Kapelbouw in Oppeano
  Kapelbouw in Oppeano
  Kapel
  Hulpvrager, Oppeano