Spaaractie kinderen St. Martinuskerk in Hoogland

    De 31 kinderen, die afgelopen meimaand in de St. Martinuskerk in Hoogland hun Eerste Heilige Communie hebben gedaan, hebben tijdens de voorbereiding op deze feestelijke dag gespaard voor het project: “Toiletten in India” van de Stichting Serafim Helpt. In het bijzonder werd gespaard voor: Public School Mother Theresa, in het dorp Pandankavala, in deelstaat Kerala in het uiterste Zuidwesten van India.

    Tijdens de zogenaamde Terugkomviering, die zondag 11 juni plaatsvond in de kerk, werd dit traject op feestelijke wijze afgesloten met het overhandigen van de cheque door de kinderen, aan een van de vrijwilligers van de Stichting Serafim Helpt. De kinderen hadden het geweldige bedrag van: € 768,28 bij elkaar gespaard!

    Echt een actie van: “Kinderen voor Kinderen”. Kinderen uit Hoogland en Amersfoort, voor Kinderen in India in Kerala! Namens de leerlingen van de Public School Mother Theresa, en de vrijwilligers van de Stichting Serafim Helpt: Hartelijk dank hiervoor! Het project kan nu, dankzij jullie actie, voltooid worden!