Stichting Serafim ondersteunt Kinderzwerfboek ook tijdens Coronacrisis!

    Stichting Serafim ondersteunt Kinderzwerfboek door het jaar heen bij veel activiteiten in de regio Leusden / Amersfoort.

    Juist nu, tijdens de Coronacrisis, is Kinderzwerfboek voor veel kinderen heel belangrijk. Met gesloten scholen en bibliotheken, worden veel Kinderzwerfboek Stations in deze regio drukbezocht. Vaak worden zij telkens weer binnen enkele dagen volledig leeggetrokken! Er is een enorme behoefte aan boeken met mooie en fantasierijke verhalen onder kinderen.

    Vooral voor kinderen die opgroeien in gezinnen, waar de aanwezigheid van boeken niet vanzelfsprekend is, zijn Kinderzwerfboeken heel belangrijk! Met een gevarieerde collectie zwerfboeken kunnen zij ook in deze tijd hun leesvaardigheid op peil houden.

    Ook tijdens de Coronacrisis heeft Serafim al een aantal keren ruimhartig mooie kinderboeken gedoneerd aan de plaatselijke ambassadeur van Kinderzwerfboek. Vorige week gingen er nog 130 Kinderzwerfboeken naar KZB Stations in de “Buitenkasten” in Amersfoort. O.a. in de wijk Schuilenburg.

    Kinderzwerfboek bedankt, mede namens veel Amersfoortse kinderen, Stichting Serafim voor deze ruimhartige donatie!