Wat doet serafim

Kleinschalige ondersteuning van goede doelen, overzichtelijk en zonder grote overheadkosten.

Serafim steunt kleinschalig goede doelen. Met hulp van veel vrijwilligers proberen we de allerarmsten in de wereld te helpen met goederen, hulpmiddelen, scholing en financiële steun.

Concreet verzamelt Serafim allerlei verschillende soorten goederen die de mensen in arme landen nodig hebben, zoals kleding, apparatuur, rolstoelen, bedden en nog veel meer. Om haar activiteiten uit te kunnen voeren heeft Serafim met name uw financiële steun nodig.

Heeft u goed bruikbare goederen staan die u niet meer nodig heeft? Dan kunt u een goed doel steunen door ze bij ons af te leveren! De goederen worden gebruikt voor onze projecten in andere landen. Bent u niet in staat goederen bij ons af te leveren? Wij beschikken over een ophaaldienst waarmee de spullen kunnen worden opgehaald. We stellen als voorwaarde dat ze in een goede en schone staat verkeren.

U kunt ons natuurlijk ook helpen als donateur of vrijwilliger, we zijn met elke bijdrage blij.  Onze projecten hebben financiële steun hard nodig, en de overheadkosten van de stichting zijn zeer laag, waardoor vrijwel alle gelden rechtstreeks naar de projecten toegestuurd kunnen worden. De waarde van de jaarlijkse transporten is gestegen van € 5.000,- in 1993 tot meer dan € 100.000,- nu.