Vrijwilligers

Vrijwilligers
Serafim is een humanitaire stichting en geeft ondersteuning in de vorm van hulpgoederen, zoals: medische hulpmiddelen, gereedschap, kleding, meubels en dergelijke. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. 

Waar ?
Onze vrijwilligers werken met veel inzet en plezier vanuit het centrum Serafim  op de Hamersveldseweg in Leusden, waar gezelligheid voorop staat, maar waar ook hard gewerkt wordt. Wij verkopen tweedehands goederen en boeken, de opbrengst gebruiken wij om transporten en projecten te financieren. 

Wat ?
Onze werkzaamheden zijn divers, er is voor elk wat wils: helpen met verkopen, de styling van het interieur van de huiskamer, goederen uitzoeken en inpakken voor verzending naar Polen en Roemenië. Een aantal werkzaamheden is lichamelijk redelijk zwaar, bijvoorbeeld het ophalen van goederen bij mensen thuis. Voor andere werkzaamheden geldt dat niet of veel minder. Houdt u van klussen? Ook dan kunt u bij ons terecht: ons pand is een oud notariskantoor waar wij nog volop klussen te doen hebben. Bovendien kan de tuin nog verder worden ingericht en worden bijhouden. 

Interesse?
Heeft u één of meer dagdelen per week beschikbaar en heeft u interesse om mee te helpen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dank u wel!

Contactformulier